17.11.2017

Алексей Кучеренко про суть «реформ» от винницкой гоп-компании

Если кто-то сомневался, что Гройсман упустит такой лакомый кусок как ГАСК, то он просто наивный человек.
Вспоминайте, как три года назад он эпатажно заявлял про «реформу» и децентрализацию ГАСК.
«Реформа» свелась к расстановке винницких смотрящих.
А теперь поинтересуйтесь у знакомых застройщиков стоимостью согласований.
В этом вся суть «реформ» от винницкой гоп-компании.
«”Голова Державної архітектурно-будівельної інспекції України Олексій Кудрявцев представив нам своїх радників і сказав, що від них ми отримуватимемо “фінансовий план”, тобто ті суми, які ми вимушені будемо зібрати з підприємців і громадян. Ці радники, насправді, не оформлені офіційно, а є звичайними наглядачами”, – говорить співробітник інспекції».

До Державної архітектурно-будівельної інспекції України повернули так званий “інститут наглядачів”. Цю інформацію на умовах анонімності підтвердили відразу декілька співробітників інспекції
Олексій Кудрявцев – колишній помічник
одіозного “регіонала” Яна Табачника
Про це повідомляє “Моя Київщина” з посиланням на портал “Поліграф”.
За їх словами, керівництво установи поставило перед підлеглими завдання максимально наповнити тіньову касу.
“Голова Державної архітектурно-будівельної інспекції України Олексій Кудрявцев представив нам своїх радників і сказав, що від них ми отримуватимемо “фінансовий план”, тобто ті суми, які ми вимушені будемо зібрати з підприємців і громадян. Ці радники, насправді, не оформлені офіційно, а є звичайними наглядачами”, – говорить співробітник інспекції.

Керівник одного із структурних підрозділів інспекції розповів, які саме суми повинен вносити в “касу” щомісячно.
“Мені сказали, що кожен місяць я повинен приносити 4 мільйони доларів США. У мене шок. Аналогічні суми озвучили ще як мінімум двом моїм колегам. При цьому, в різних областях свої “смотрящие”, яких ми повинні регулярно інформувати про стан справ. Такого ніколи не було”, – обурився керівник структурного підрозділу.
Співробітники інспекції говорять, що нові правила роботи голова ДАБІ Олексій Кудрявцев встановив після того, як у його колишнього шефа – Яна Табачника – почалися проблеми з владою.
“Швидше за все, Табачник поставив Кудрявцеву завдання максимально зібрати грошей, щоб вирішити свої проблеми, поділившись з владою”, – говорить співробітник ДАБІ.
У громадському русі “Центр громадської протидії корупції” цю інформацію підтверджують і говорять про заплановану акцію протесту.
“Люди не повинні страждати через жадібність чиновників і їх бажання запрацювати. Наступного тижня ми проведемо під ДАБІ акцію протесту, щоб припинити свавілля Кудрявцева”, – говорить координатор руху Анатолій Мельник.
Згідно інформації сайту “Посіпаки” Олексій Кудрявцев був помічником на платній основі народного депутата України від Партії регіонів Яна Табачника.